>> Lid worden?

Lid worden?

>> English-speaking? Visit our English page here!

De selectieprocedure voor dit semester zit erop, we mochten meer dan 30 nieuwe leden verwelkomen! Wil jij lid worden van deze groep enthousiaste studenten? Zet dan de eerste twee maandagen van het tweede semester in je agenda, want dan houden we opnieuw kennismakingsrepetities.

Wie kan lid worden?

Iedereen die in Gent studeert en een muzikaal niveau bereikt heeft gelijk aan hogere graad in de muziekschool of gelijkwaardig door ervaring. Het spreekt voor zich dat indien je lid wilt worden, je moet aanwezig kunnen zijn op de repetities en onze fantastische repetitieweekends!

Wanneer en waar repeteert het GUHO?

De repetities gaan elke maandag door van 20u tot 22u in de Trechterzaal van studentenhuis De Therminal (Hoveniersberg 24, 9000 Gent).

Selectieprocedure

Om de balans en kwaliteit in ons orkest te bewaren is er een korte selectieprocedure. Als nieuwe muzikant vragen we je dit aanvraagformulier in te vullen of een mail te sturen naar info[at]guho.be. Hierna laten we je weten wanneer je mag komen voor het kennismakingsgesprek, waar je ervaring en motivatie aan bod komt. Na dit gesprek is er een kort toonmoment, waar je een kort stukje speelt voor de dirigent en iemand uit het bestuur. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, we willen gewoon zien of je durft spelen. Uiteindelijk kan je dan meedoen met de kennismakingsrepetitie en achteraf de muzikanten al wat leren kennen.

We beslissen na de kennismakingsrepetitie of je het GUHO mag komen versterken. Bij deze beslissing zijn in de eerste plaats het gesprek en de kennismakingsrepetitie van belang, het stukje muziek spelen zal van minder belang zijn.

We zijn voornamelijk op zoek naar fagotten, klarinetten, trombones, euphonium/bariton, bastuba en (melodische) percussie. Daarnaast zijn hoorns, trompetten, dwarsfluiten, hobo’s en saxofoons natuurlijk ook welkom.

Wil je lid worden? Vul dan dit formulier in of stuur een mailtje naar info[at]guho.be .

Nog vragen?

Aarzel zeker niet om een mail te sturen naar info[at]guho.be met je vraag.

Gents Universitair Harmonie Orkest - GUHO Hoveniersberg 24
9000 Gent
info(at)guho.be

© 2017 Gents Universitair Harmonie Orkest. All Rights Reserved.
Design by Laure De Mesmaeker
Code and realisation by Thomas Rosseel