Foto’s

SNUISTER EENS DOOR ENKELE GUHO-BEELDEN!

Voor meer foto's verwijzen we u graag door naar onze Facebookpagina.

CONCERTEN

Minstens één keer per semester geeft het GUHO een spectaculair concert. Zo mochten wij al optreden in onder andere de Bijloke, de Eskimofabriek, de Handelsbeurs, het Capitole, het Forum in Luik en de BOZAR in Brussel.

REPETITIEWEEKENDS

Eenmaal per semester repeteert het GUHO intensief een weekend lang aan het volgende concertprogramma. Naast de repetities is er natuurlijk ook plaats voor gezellig samenzijn, een bar, activiteiten en onze legendarische weekendfuif! 

REPETITIES

Naast plezier maken moet er natuurlijk ook gerepeteerd worden. Dit altijd op maandagavond, in ons vertrouwde stekkie: de Trechterzaal.

ACTIVITEITEN

Het GUHO organiseert tijdens het semester tal van leuke activiteiten. De eerste activiteit van het academiejaar is de kennismakingsactiviteit: met behulp van spelletjes leren de nieuwe muzikanten de groep kennen, maar leert ook de groep de nieuwe muzikanten kennen! Andere activiteiten die georganiseerd worden zijn bijvoorbeeld gaan schaatsen, casino-night, bowlen, ...

CONCERTREIS

In de zomer van 2022 ging het GUHO op concertreis naar Slovenïe. We bezochten de hoofdstad Ljubljana, het meer van Bled, de Vintgarkloof, de grotten van Škocjan en we speelden er ook twee concerten.

ANDERE OPTREDENS

De laatste jaren komen er voor het GUHO steeds meer optredens bij. In wisselende bezettingen en ensembles musiceerden we op het podium tijdens de Gentse Feesten, tijdens een uitstap naar de Efteling, ten voordele van een goed doel, tijdens feestelijkheden van de Universiteit Gent ...