Foto’s

SNUISTER EENS DOOR ENKELE GUHO-BEELDEN!

Voor meer foto's verwijzen we u graag door naar onze Facebookpagina.

CONCERTEN

Minstens één keer per semester geeft het GUHO een spectaculair concert. Zo mochten wij al optreden in onder andere de Bijloke, de Eskimofabriek, de Handelsbeurs, het Capitole, het Forum in Luik en de BOZAR in Brussel.

REPETITIEWEEKENDS

Eenmaal per semester repeteert het GUHO intensief een weekend lang aan het volgende concertprogramma. Naast de repetities is er natuurlijk ook plaats voor gezellig samenzijn, een bar, activiteiten en onze legendarische weekendfuif! 

REPETITIES

Naast plezier maken moet er natuurlijk ook gerepeteerd worden. Dit altijd op maandagavond, in ons vertrouwde stekkie: de Trechterzaal.

ACTIVITEITEN

De boog kan niet altijd gespannen staan, hé! Daarom zorgt onze animatieverantwoordelijke ervoor dat elk semester er enkele toffe activiteiten op het programma staan. Van een studio-opname of concert bijwonen en kennismakingsactiviteiten met ice breakers tot hypnoseavonden!

ANDERE OPTREDENS

De laatste jaren komen er voor het GUHO steeds meer optredens bij. In wisselende bezettingen en ensembles musiceerden we op het podium tijdens de Gentse Feesten, tijdens een uitstap naar de Efteling, ten voordele van een goed doel, tijdens feestelijkheden van de Universiteit Gent ...